Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.


Od 1.4.2024 měníme název v souladu s usnesením výročního jednání.


Jihočeská Lambda zapsaný spolek


TISÍCE DĚTÍ A RODIN ČEKAJÍ. ZÁKONODÁRCI, JEDNEJTE.

TISÍCE DĚTÍ A RODIN ČEKAJÍ. ZÁKONODÁRCI, JEDNEJTE.
Ptát se většiny zda chtějí to po čem touží menšina je tradiční zavádějící systém průzkumu. Ale toto se týká opravdu tisíců jednotlivců = rodin které se "kdosi" snaží z normálního života vypudit. Vyhrocené adopce nejsou zrovna důvodem k rozsáhlé diskusi. Ale děti které se přirozenou cestou k lidem odlišnou sexuální orientaci dostávají. Po rozvodu, úmrtí nebo komu někdy neujeli nohy aj... Jen proto tyto děti mají být "zavrženy" a společně s nositelem péče odsunuty na vedlejší kolej?

V České republice žijí tisíce rodin s dětmi, které tvoří dvě mámy nebo dva tátové, a desetitisíce gay a lesbických párů, které si přejí mít konečně manželství pro všechny páry.

V ústavní péči se nachází na 8000 dětí, které potřebují zázemí milující rodiny. Našemu státu aktuálně chybí rodiče pěstouni, kteří by se o děti s láskou postarali. Desítky českých dětí ročně jsou dávány k adopcím do zahraničí, protože o ně u nás není zájem. Nové rodinné zázemí pro ně vytvoří také přijetí rovných sňatků. Osud rodin s dětmi, jejich sociální jistoty, právní ochranu a rodinnou stabilitu drží v rukou 281 zákonodárců a zákonodárkyní Poslanecké sněmovny a Senátu.
JLmarecek 28.02.2024 11:52 384 0 komentářů 0 z celkových 0 hodnocení

0 komentářů

Zanechat komentář

Přihlaste se, abyste mohli zveřejnit komentář.
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.

Hodnocení je k dispozici pouze členům.

Prosím Přihlásit se nebo Registrovat volit.
Skvělý! (0)0 %
Velmi dobrý (0)0 %
Dobrý (0)0 %
Průměrný (0)0 %
Špatný (0)0 %