Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.


Od 1.4.2024 měníme název v souladu s usnesením výročního jednání.


Jihočeská Lambda zapsaný spolek


Expedice za rysy na Šumavě

Expedice za rysy na Šumavě
Tusticko - společenská akce má skrytý cíl. Setkání několika pamětníků Jihočeské Lambdy a zájemců o večerní tlachání a líbivou turistiku.

7.8. – 9.8.2023

Místo: Kamenný dům „Steinhaus“

Adresa: Nový Dvůr 95, 38473 Zdíkov - Nový Dvůr, Česko

Doprava: vlastní, parkování zdarma

Skrytý cíl: setkání dospělých kluků a zavzpomínaní na staré časy (33 let Jihočeské Lambdy)
Ubytování v kvalitním penzionu, ovšem máme jen jeden pokoj pro 6-7 osob a jeden pro 2 osoby a přistýlka 2 osoby v hale. Tedy spíme společně, sprcha, WC.

Osoba a noc 350,- kč

Stravování: možnost samostatného vaření v dobře vybavené kuchyňce, včetně ledniček a mrazáků, mikrovlnky, sporáku, myčky i nádobí. Pro zájemce navrhuji společnou stravu na snídani a večerní posezení.

Jídelníček návrh: cena pro osobu celkem 350,- 7.8. svačina po příjezdu (máslo, pomazánky, sýry, zelenina, marmeláda, uzeniny aj..+ pečivo, čaj, káva) Večer grilování (kuřecí, vepřové, možná i ryba, zeleninový salát, bramborový salát, pečivo, remulády aj..) , druhá večeře: gulášová polévka 8.8. snídaně obložený stůl (máslo, pomazánky, sýry, zelenina, marmeláda, uzeniny aj..+ pečivo, čaj, káva ) Večer grilování (uzeniny, vepřové, zeleninový salát, bramborový salát, pečivo, remulády aj..) , druhá večeře: pravá jihočeská kulajda ) 9.8. snídaně obložený stůl (máslo, pomazánky, sýry, zelenina, marmeláda, uzeniny aj..+ pečivo, čaj, káva ) Podávání je bez obsluhy. Je možnost vzít si svoji stravu i pití alko i nealko. Možnost nákupu v místě ubytování bude jen pivo Budvar 33, ležák 12, kozel 10, limonády, džusy aj.. za režijní ceny jako v obchodě.

CENA ÚHRADA

Celý pobyt (3 dny a 2 noci se stravou PP osoba: 1050,- Kč

Pobyt bez stravy osoba: 700,- Kč

Po objednání úhrada celé částky na účet klubu Jihočeská Lambda účet 197289652 / 0300 Variabilní symbol použijte vaše telefonní číslo, odešleme potvrzení rezervace a došlé úhrady formou SMS.

Telefonní kontakt +420 774 563 390

Naše IČO: 60090065

Navrhovaný společný program:

V den příjezdu pěší seznamovací okruh 3,5 km. Po cestě uvidíme opevnění z 2.sv války(tzv Bunkr H-41/2/A-220), lidová dřevařská tvorba, cestou se neustále kocháme okolím. Prohlídka domácího chovu a pěstitelských úspěchů majitelů penzionu. (nebo jiná trasa) Stoji za to připomenou že majiteli jsou partneři/manželé pamětníci nejlepších času Jihočeské Lambdy. Příprava večerního posezení pod pergolou s venkovním grilem. Noční pozorování oblohy, brzy ráno pak sledování stopy rysa na pozadí blízkého lesa. Druhý den, po snídaní zájemci o společnou výpravu cca v 11 hodin odjezd na Churáňov, pobyt v areálu Churáňov s možností oběda nebo svačinky v místních občerstveních. Doporučuji borůvkové knedlíky v cukrárně Ella (masa bude večer dost). Návratová trasa, rozhledna Churáňov, Pláně, lesní cesta k zatopenému lomu Nový Kýz a pak rovnou na penzion. Trasa z větší části z mírného kopce v celkové délce 6,2 km. Náhradní program v případě špatného počasí – Kvilda, Třetí den, po snídani už po předání pokojů cca 11h přesun do obce Stachy a návštěvu Pošumavského hasičského muzea. Rozjezd podle svých zájmů. Ještě bych doporučil návštěvu Javorníku, kde je rozhledna a po vycházce na vrchol také možnost stravování před cestou domů.

Galerie

Image #63
Image #64
JLmarecek 27.07.2023 14:12 473 0 komentářů 0 z celkových 0 hodnocení

0 komentářů

Zanechat komentář

Přihlaste se, abyste mohli zveřejnit komentář.
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.

Hodnocení je k dispozici pouze členům.

Prosím Přihlásit se nebo Registrovat volit.
Skvělý! (0)0 %
Velmi dobrý (0)0 %
Dobrý (0)0 %
Průměrný (0)0 %
Špatný (0)0 %