Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.


Od 1.4.2024 měníme název v souladu s usnesením výročního jednání.


Jihočeská Lambda zapsaný spolek


PODEPÍŠU VÝZVU

PODEPÍŠU VÝZVU

CO BUDE NÁSLEDOVAT?

Předáváme výzvu Společně proti nenávisti vládě a Parlamentu ČR. Děkujeme všem, kteří ve středu přišli uctít památku Juraje a Matúše na Václavské náměstí, i těm, kteří nám posílali podporu na dálku. Sešly se nás tam tisíce a v úžasné atmosféře jsme jasně vyjádřili, že homofobie a nenávist do České republiky nepatří a to, co se stalo v Bratislavě, se v našich zemích už nikdy nesmí opakovat.

Předáváme výzvu Společně proti nenávisti vládě a Parlamentu ČR.

Výzvu www.spolecneprotinenavisti.cz jsme zveřejnili minulý týden a včera se zástupci a zástupkyně organizací, které ji iniciovali, setkali s prvním vrcholným politikem – předsedou STAN a ministrem vnitra Vítem Rakušanem, aby mu výzvu předali a představili její požadavky. Ve STAN jsou připraveni hned schválit manželství pro všechny páry, které jako hlavní předkladatel předložil poslanec STAN Jose Bernard. Není důvod otálet a vymýšlet jakékoliv jiné instituty. Gayové, lesby, jejich rodiny a děti čekají na manželství pro všechny páry již roky.
Právě teď je ten nejvyšší čas. Ministr Rakušan zároveň podporuje všechny další požadavky výzvy Společně proti nenávisti. Souhlasí jak s posílením právní ochrany LGBT lidí v trestním zákoně, tak s ukončením povinných kastrací trans lidí.

V dalších dnech nás čekají další schůzky, dnes například s předsedkyní Poslanecké sněmovny a TOP 09 Markétou Adamovou Pekarovou.

POD VÝZVU SE PŘIPOJILO JIŽ PŘES 19 000 PODPISŮ

A další neustále přibývají.

JLmarecek 27.10.2022 18:56 602 0 komentářů 0 z celkových 0 hodnocení

0 komentářů

Zanechat komentář

Přihlaste se, abyste mohli zveřejnit komentář.
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.

Hodnocení je k dispozici pouze členům.

Prosím Přihlásit se nebo Registrovat volit.
Skvělý! (0)0 %
Velmi dobrý (0)0 %
Dobrý (0)0 %
Průměrný (0)0 %
Špatný (0)0 %