Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.


U příležitosti třiatřicátého výročí vzniku Jihočeské Lambdy jsme otevřeli kroniky klubu od roku 1990 až 2010. A také galerii 15-tého výročí klubu ve fotografii.


Ve vzpomínkách se těšíme na další kroky našich mladých následovatelů.


Queer Ball „Once Upon A Time“

Queer Ball „Once Upon A Time“

Praha – sobota 10. září 2022 od 19:00

, Tresor Club, Vinohradská 25

Brno – sobota 17. září 2022 od 19:00

, Kulturní centrum Babylon, Kounicova 22

Tisková zpráva – Brno 2. září 2022

Po dvouleté odmlce se opět uskuteční plesy Queer Ball

10. září 2022 se v Praze uskuteční čtvrtý ročník a 17. září 2022 se v Brně uskuteční devátý ročník plesu určeného LGBTQ+ komunitě a jejím přátelům. Spolek STUD, z.s., který ples organizuje, tak navazuje na úspěšnou tradici akce pořádané již mnoho let v obou městech s cílem oživit pražskou a brněnskou společenskou a kulturní queer scénu plesem, který si každý návštěvník může užít se svým partnerem či partnerkou bez ostychu a předsudků.
„Dva roky jsme kvůli omezením související s covidem nemohli organizovat, proto jsme se rozhodli uspořádat plesy v netradičních zářijových termínech. Rádi bychom lidem umožnili užít si po dlouhé době plesy a rádi bychom pokračovali v organizování této společenské plesové akce.“ říká Marek Christ z organizačního týmu.

Praha – sobota 10. září 2022 od 19:00, Tresor Club, Vinohradská 25


Brno – sobota 17. září 2022 od 19:00, Kulturní centrum Babylon, Kounicova 22


Organizátoři se rozhodli, že letošní Queer Ball bude nést podtitul „Once Upon A Time“. Znamená to, že návštěvníci budou moci zapojit svou fantazii a inspirovat se při výběru vhodného plesového outfitu pohádkovými a fiktivními postavami. „Každý náš ples má své téma, pokračujeme v tradičním pojetí Queer Ballu, které se osvědčilo v minulých letech. Věříme, že návštěvníci budou opět šikovní a kreativní a dokážou svůj outfit dokonale vyladit a přizpůsobit tématu plesu. Návštěvníci plesu vždy ocení kostýmy a fantazii, kterou ostatní hosté věnují přípravě svého kostýmu. Dodává to plesu mnohem větší přidanou hodnotu a lidé se s akcí více ztotožní,“ doplňuje Marek Christ.
Na obou plesech jak v Praze, tak v Brně budou moci návštěvníci protancovat na parketu celý večer, během kterého bude připravený doprovodný program, jehož součástí bude tombola a také nebo taneční a umělecké vystoupení. Hosty budou po celý večer provázet hudebníci kapely Eremy a známí moderátoři.

V Praze to bude moderátor CNN Prima News Josef Mádle a v Brně to bude divadelní, filmový a seriálový herec Saša Rašilov.


Záštitu nad plesem v Praze převzal primátor hlavního města Zdeněk Hřib. Ples Queer Ball v Brně se koná pod záštitou Tomáše Koláčného, 2. náměstka primátorky města Brna.
„Už teď se těšíme na všechny návštěvníky obou plesů Queer Ball a doufáme, že plesy bude stejně úspěšné jako ty před covidovou pauzou” dodává na závěr Marek Christ.
Poslední vstupenky k prodeji na webu .

Galerie

Image #44
Image #45
Image #46
Image #47
Image #48
JLmarecek 05.09.2022 08:24 656 0 komentářů 0 z celkových 0 hodnocení

0 komentářů

Zanechat komentář

Přihlaste se, abyste mohli zveřejnit komentář.
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.

Hodnocení je k dispozici pouze členům.

Prosím Přihlásit se nebo Registrovat volit.
Skvělý! (0)0 %
Velmi dobrý (0)0 %
Dobrý (0)0 %
Průměrný (0)0 %
Špatný (0)0 %