Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.


U příležitosti třiatřicátého výročí vzniku Jihočeské Lambdy jsme otevřeli kroniky klubu od roku 1990 až 2010. A také galerii 15-tého výročí klubu ve fotografii.


Ve vzpomínkách se těšíme na další kroky našich mladých následovatelů.


Dopis od týmu "Jsme fér"

Dopis od týmu "Jsme fér"

Milé dárkyně, milí dárci,

máme obrovskou radost, že Vám mezi prvními můžeme přinést tak zásadní novinku: zákon o manželství pro všechny páry bude znovu předložen Sněmovně. A to hlavně díky Vaší podpoře!

NEJEN POSLANCI A POSLANKYNĚ POBĚŽÍ “BĚH ZA FÉR PÁR”

Novelu zákona opět předloží poslanci a poslankyně napříč politickým spektrem (z klubů STAN, TOP 09, Piráti, ODS a ANO) již tuto středu 8. června. K této příležitosti se také rozhodli uspořádat Běh za fér pár, ke kterému se může připojit každý a podpořit tak náš společný cíl – mít manželství pro všechny páry a rodiny s dětmi. I Vy jste srdečně zváni s přáteli, dětmi a rodinami. Startuje se ve 13:20 z Malostranského náměstí. Před tím ještě od 13:00 proběhne tisková konference předkládajících poslankyň a poslanců.

CO SE BUDE DÍT DÁL?

Předložením vše teprve začíná. To, že bude zákon Sněmovně předložen ještě neznamená, že bude také hned projednán. Minulé volební období jsme na hlasování v prvním čtení čekali více než tři a půl roku. Uděláme vše proto, aby se to neopakovalo, ale čeká nás ještě hodně práce. V první řadě zařazení na pořad schůze Sněmovny a dále pak první ze tří sněmovních čtení.

DĚKUJEME VÁM Z CELÉHO SRDCE

Za celý tým Jsme fér Vám chci moc poděkovat za Vaši podporu – jsme opět na začátku legislativního procesu a Vy nás poháníte vpřed. Bez Vás bychom neměli sílu ani tým nadšenců a nadšenkyň, kteří naší iniciativu vedou kupředu. Hodně jsme toho už odpracovali a věříme, že se nám to vše povede zúročit v postupu zákona ve Sněmovně. Budeme moc rádi, pokud se opět rozhodnete poslat dar a podpořit tak naši společnou cestu za manželstvím pro všechny páry. Děkujeme.

Vaše Sabina Sedláčková a celý tým Jsme fér

Více informací na www.jsmefer.cz
Chci darovat pak zde...
JLmarecek 07.06.2022 07:48 634 0 komentářů 0 z celkových 0 hodnocení

0 komentářů

Zanechat komentář

Přihlaste se, abyste mohli zveřejnit komentář.
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.

Hodnocení je k dispozici pouze členům.

Prosím Přihlásit se nebo Registrovat volit.
Skvělý! (0)0 %
Velmi dobrý (0)0 %
Dobrý (0)0 %
Průměrný (0)0 %
Špatný (0)0 %