Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.


Od 1.4.2024 měníme název v souladu s usnesením výročního jednání.


Jihočeská Lambda zapsaný spolek


První díl pořadu „Přes práh”

První díl pořadu „Přes práh”
Milí podporovatelé, milé podporovatelky. Zítra nás čeká alespoň jedna věc, na kterou se těšíme, a která snad udělá radost i Vám. Po několika odkladech zítra v 8:30 spouštíme již avizovaný první díl našeho pořadu a podcastu „Přes práh”. Nahlédněte s námi pod pokličku tématu manželství gay a lesbických párů, které posledních několik let hýbe českou společnosti. Každý měsíc Vám přineseme čerstvý díl.

SPOUŠTÍME ONLINE POŘAD I PODCAST První díl pořadu „Přes práh” Vás zavede do rodinného domku Hanky a Veroniky, maminek synů Erika a Robina. Nahlédněte pod pokličku jejich každodenního života, radostí i trápení. Pořad Přes práh moderují novináři a moderátoři Veronika Sedláčková a Čestmír Strakatý. Máte se tedy na co těšit. Na konci každého měsíce Vám přineseme nový díl a nové téma. Pořad uvidíte na našich sociálních sítích nebo na www.presprah.cz. Začínáme zítra, v pátek 18. března, v 8:30 hodin na našem Facebooku, Instagramu a YouTube.
JLmarecek 17.03.2022 19:43 967 0 komentářů 0 z celkových 0 hodnocení

0 komentářů

Zanechat komentář

Přihlaste se, abyste mohli zveřejnit komentář.
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.

Hodnocení je k dispozici pouze členům.

Prosím Přihlásit se nebo Registrovat volit.
Skvělý! (0)0 %
Velmi dobrý (0)0 %
Dobrý (0)0 %
Průměrný (0)0 %
Špatný (0)0 %