Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.


Od 1.4.2024 měníme název v souladu s usnesením výročního jednání.


Jihočeská Lambda zapsaný spolek


NEJRYCHLEJŠÍ POMOC JE FINANČNÍ DAR

NEJRYCHLEJŠÍ POMOC JE FINANČNÍ DAR
Od barbarského útoku ruského diktátora Putina na Ukrajinu řešíme společně s kolegy a kolegyněmi ze spolku Prague Pride i dalšími organizacemi, jak co nejdříve pomoci ukrajinským LGBT lidem, dětem, jejich rodinám, blízkým, i komukoliv, kdo se na nás obrátí s prosbou o radu a pomoc. Jsme také v kontaktu s organizacemi Dobrá rodina nebo Aliance náhradních rodin, kterým pomáháme s komunikací důležitých informací a oznámení.

Sledujte prosím naše sociální sítě a sítě Prague Pride, hlavně Twitter a Instagram stories, kde zveřejňujeme aktuální informace a výzvy. Všichni lidé v Ukrajině potřebují pomoc v mnoha podobách. Podle zpráv a aktuálních potřeb našich přátel z Kyiv Pride a dalších organizací, se kterými jsme od začátku války v kontaktu, je nejrychlejší pomocí finanční dar. Váš dar může zachránit život nebo pomůže s evakuací lidí ze země. Dostat se ze země, se aktuálne jeví jako největší problém všech lidí snažících se uprchnout. Vybrané peníze organizace použijí také třeba na zajištění neprůstřelných vest, helem, jídla nebo zdravotnického materiálu. Darovat můžete jednoduše zaplacením kartou a vybrat si můžete jakoukoliv z těchto ověřených organizací.

PODPOŘÍM KYIV PRIDE

PODPOŘÍM KHARKIV PRIDE

Odkaz úplně dole, k překladu stránky použijte Google Translate.

PODPOŘÍM INSIGHT NGO

Tlačítko je dole na webu.

PODPOŘÍM GENDER Z

Tlačítko je dole na webu.

Galerie

Image #29
Image #30
JLmarecek 07.03.2022 21:36 839 0 komentářů 0 z celkových 0 hodnocení

0 komentářů

Zanechat komentář

Přihlaste se, abyste mohli zveřejnit komentář.
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.

Hodnocení je k dispozici pouze členům.

Prosím Přihlásit se nebo Registrovat volit.
Skvělý! (0)0 %
Velmi dobrý (0)0 %
Dobrý (0)0 %
Průměrný (0)0 %
Špatný (0)0 %