Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.


Od 1.4.2024 měníme název v souladu s usnesením výročního jednání.


Jihočeská Lambda zapsaný spolek


CHCI TRUMFNOUT REKORD A PODPOŘÍM SBÍRKU

CHCI TRUMFNOUT REKORD A PODPOŘÍM SBÍRKU
Během jediného dne se nám podařilo získat skoro 60 000 korun.

Milí přátelé, milé přítelkyně, ❤️Další rekord cesty za manželstvím pro všechny pokořen. Máme vybráno 473 000 korun❤️
Před šesti týdny jsme spustili celonárodní sbírku za zvolení férové Sněmovny s cílem získat 450 000 korun.

Cíl sbírky se nám hlavně díky Vám, našim srdcařům a srdcařkám, podařilo splnit už minulý týden.


Během jediného dne se nám podařilo získat skoro 60 000 korun.
To je neuvěřitelné a dokážete si představit tu radost, když jsme ani nestíhali náš tým informovat o přibývajících darech.
A radost chceme udělat hlavně našim dětem, které dnes slaví svůj mezinárodní den. Už brzy se snad dočkají stejných právních jistot, ale i výhod, které s jejich rodiči vstupem do manželství získají, a to i díky Vaší pomoci. Sbírka končí dnešní půlnocí. Podaří se nám nakonec získat 500 000 korun? Pojďme náš rekord trumfnout ještě jednou.

CHCI TRUMFNOUT REKORD A PODPOŘÍM SBÍRKU

Vybrané peníze navíc použijeme na rozvoj online vysílání a mobilní televize na našem Instagramu. Naší televizi jsme ku příležitostí Mezinárodního dne dětí spustili minulý čtvrtek rozhovorem s Kryštofem Ušelou na téma, “Jak se žije v rodině s dvěma maminkami?”. Už teď připravujeme další rozhovory i živé přenosy na našem Facebooku a Instagramu.
Těšte se.

MANŽELSTVÍ PRO VŠECHNY UMOŽNÍ DĚTEM PROŽÍT ŠŤASTNĚJŠÍ DĚTSTVÍ

Děti dvou maminek nebo tatínků si také zaslouží prožít bezstarostné dětství a mít stejnou kvalitu života, jako jejich kamarádi a kamarádky. Je to důležité pro jejich budoucnost i sebevědomí. Momentálně žijí v Česku tisíce dětí v duhových rodinách, které by neměly být celý život vystavovány tomu, že jejich rodiče jsou jiní, a že je třeba je vyčleňovat do nějaké speciální kategorie. Netrpělivě čekají na to, až se jejich mámy a tátové budou moci vzít. Co si vlastně děti v duhových rodinách o manželství pro všechny myslí? Zjistíte v našem speciálu hlasy dětí.
Přejeme Vám, Vašim rodinám i dětem to nejhezčí prožití dnešního dne. Váš tým Jsme fér Jihočeská Lambda přispěla na tuto kampaň 1000,- Kč
JLmarecek 01.06.2021 09:05 1,210 0 komentářů 0 z celkových 0 hodnocení

0 komentářů

Zanechat komentář

Přihlaste se, abyste mohli zveřejnit komentář.
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.

Hodnocení je k dispozici pouze členům.

Prosím Přihlásit se nebo Registrovat volit.
Skvělý! (0)0 %
Velmi dobrý (0)0 %
Dobrý (0)0 %
Průměrný (0)0 %
Špatný (0)0 %