Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.


Od 1.4.2024 měníme název v souladu s usnesením výročního jednání.


Jihočeská Lambda zapsaný spolek


Festival Prague Pride 2020

Festival Prague Pride 2020

03-09/08/2020


Slovo ředitelky festivalu Prague Pride


Pride nás tento rok propojí LIVE. Prague Pride letos slaví krásné desáté výročí, a to navzdory nelehkým zkouškám, které nás všechny tento rok provází. Proto chceme oslavit to, co pro nás, a doufáme i pro Vás, festival znamená.


Pride nás tento rok propojí LIVE. Prague Pride letos slaví krásné desáté výročí, a to navzdory nelehkým zkouškám, které nás všechny tento rok provází. Proto chceme oslavit to, co pro nás, a doufáme i pro Vás, festival znamená. Již od počátku existence festivalu, je naším cílem propojovat LGBT+ lidi v Česku a nabídnout jim bezpečný prostor pro setkávání se, vzájemnou pomoc i zábavu. Tento rok nebude výjimkou, máme pro vás připravených více než sto akcí, mnoho z nichž budeme přenášet online na Facebooku, či Youtube. Věříme, že by se měli LGBT+ lidé více poznávat navzájem, snažit se pochopit vlastní rozdíly, pomáhat si, i více komunikovat s lidmi kolem nás. Téma propojování bude proto procházet každým kouskem letošního ročníku. Těším se na vás společně s festivalovým týmem a přeji vám všem mnoho jedinečných pridových zážitků, a festivalu k jeho deseti letům mnoho dalších duhových ročníků.

Hana Kulhánková
ředitelka festivalu



' target='_blank'>

JLmarecek 24.07.2020 09:20 1,503 0 komentářů 0 z celkových 0 hodnocení

0 komentářů

Zanechat komentář

Přihlaste se, abyste mohli zveřejnit komentář.
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.

Hodnocení je k dispozici pouze členům.

Prosím Přihlásit se nebo Registrovat volit.
Skvělý! (0)0 %
Velmi dobrý (0)0 %
Dobrý (0)0 %
Průměrný (0)0 %
Špatný (0)0 %